Sejl selv i Italien

 

 

FORSIDESEJL SELV BEMANDEDE YACHTSGOLF CRUISE

EN UGE I PARADIS – FLYOM OS KONTAKT 

 

 

 

Udlejning af både i Miiddelhavet har i lang tid været koncentreret omkring det græske øhav og Kroatien, men har du nogensinde overvejet Italien?

Ud for Napoli ligger der en lille charmerende ø, Procida hvor vi er gået i kompaniskab med et lille firma drevet af 2 venner, Roberta og Massimo. Herfra er der ikke langt til de velkendte øer Capri og Ischia, den smukke Amalfikyst og udgravningerne af de anntikke byer Pompeii og Herculanum. Kort sagt: en storartet base for en sjov og interesant ferie!Specielt maj-juni og september er gode tidspunkter, hvorimod juli-august er meget travle og med meget lidt vind

 

SPØRG BARE yachting@amazingcharters.com eller telf. +45 71 56 12 11 (WhatsApp)

 

1 uge:                                      Gulf of Naples  

The Gulf of Naples, ItalyI løbet af en uges bådferie kan du besøge mange af attraktionerne i een af verdens mest spektakulære bugter. Det er et facinerende område hvor de søvnige øer kan sammenkædes med besøg på det travle fastland og en fornemmelse af historiens vingesus mellem ruinerne af Pompeii, som blev begravet af vulkanen Vesuv’s udbrud i anno 79.

 

 

Two weeks:                             Egadi Islands & Sicily

Explore the Egadi IslandsDu kan sejle til Agadi Øerne 130 sømil syd for Procida. Ustica ligger nord for den Sicilianske kyst og er bestemt værd et besøg!  70 sømil længere vest på ligger Marettimo øerne og herfra kan du sejle tmod Favignana, Levanzo øerne, Trapani, San Vito lo Capo og den facinerende by Palermo. Der er stadig en del traditionel tunfiskeri i området med de typiske “tonnare” huse. Hvis I har mere tid vil vi anbefale Eolian Øerne, en rigtig sejltur!