Om os

 

 

FORSIDESEJL SELVBEMANDEDE YACHTSGOLF CRUISE

EN UGE I PARADIS – FLYOM OSKONTAKT 

 

 

 

En charter broker er en gratis service!

Han eller hun repræsenterer flere forskellige bådudlejningsfirmaer og bemandede yachts der som regel er privat ejede. Ved at samarbejde med flere firmaer og repræsentere et stort udvalg af bemandede både er det muligt at finde netop den yacht og præcist det rigtige mandskab til at dække dine behov.

 

AMAZING CHARTERS drives af Ulla Gotfredsen som er født og opvokset i Danmark, men som efter 17 år i området kender Caribien bedre end de fleste.

 

“Jeg stak til søs i 1994 og sejlede over Atlanten på en 28 fods sejlbåd. De næste 7 år blev brugt på at sejle langfart fra Trinidad til Panama og fra Florida til Venezuela indtil jeg landede på de Britiske Jomfruøer i 2002.”. Undervejs skulle der også tjenes penge og det var som regel ombord på en charterbåd som kok eller styrmand. “Jeg har set det meste af Caribien og der er mange steder man kan leje en båd, men der er ikke noget der kan sammenlignes de Britiske Jomfruøer!”

 

SOMMERFERIE I MIDDELHAVET ELLER VINTERFERIE I CARIBIEN?

 

SPØRG BARE yachting@amazingcharters.com eller telf. +45 71 56 12 11 (WhatsApp)

 

Inden Ulla sejlede til Karibien, spillede hun i mange år i Asserbo Golf Club. Dette gav  hende senere ideen til at kombinere søsport og golf, et helt nyt koncept. ” Jeg har besøgt alle golfbaner i området og de er virkelig fantastisk smukke! På den anden side gør det det også til et problem er, at holde øjnene på bolden!

 

Ulla GotfredsenUlla kender branchen fra alle vinkler efter at have arbejdet med bookings og vedligeholdelse og som kok, styrmand og kaptajn og ikke mange ting undslipper hendes vågne øje. Hun har brugt hundredvis af timer på at inspicere fartøjerne og interviewe firmaer og mandskaber, hvilket kun er muligt fordi hun selv bor på hovedøen Tortola. ” De fleste andre brokere bliver nødt til at se 60-70 både på 3 dage når der er bådmesse, jeg kan bruge en hel eftermiddag på én yacht hvis jeg synes det er nødvendigt.”

 

Med en fortid som sygeplejerske, rejseleder og dansk-østrigsk skilærer har Ulla arbejdet med mennesker hele sit liv hvilket er en stor fordel når man skal matche mandskab og gæster.

 

“Jeg sælger eventyr og ikke blot sejlerferier! Der er ikke noget ved at love for meget, det er meget bedre når gæsterne har en oplevelse som var endnu bedre end deres høje forventninger!”

 

Ulla sejler selv så meget som muligt og er særdeles kendt i det lokale sejlermiljø, hvilket betyder at hun har fingeren på pulsen og ved hvad der foregår. På denne måde får hun også tilbud som ingen andre hører om og det er selvfølgelig til din fordel!

 

– Nancy Terrell