En uges sejlerferie i Karibien

 

 

FORSIDESEJL SELV BEMANDEDE YACHTSGOLF CRUISE

EN UGE I PARADIS – FLYOM OS KONTAKT 

 

 

1. DAG:

Efter flyveutren fra Danmark til St. Thomas,  starter eventyret for alvor. I tager en taxa til marinaen, hvor båden “Adventure” ligger.  Kaptajn Mike og hans kone Maria er oppe på kajen i en fart, byder  velkommen med store smil,  og hjælper jer ombord med bagagen.  Mike og Maria virker allerede bekendte. De ringede til jer for en uge siden for at sikre, at alt bliver som I forventer og for at rette eventuelle misforståelser omkring menuen I har valgt.

 

SPØRG BARE yachting@amazingcharters.com eller telf. +45 71 56 12 11 (WhatsApp)

 

Crewed yacht charters are ideal for honeymoonsVel ombord viser Mike jer til rette og tegner og fortæller om båden mens Maria laver en dejlig let frokost, som spises i cockpittet under solsejlet. Mens I nipper til en kølig drink slipper “Adventure” kajen, nu er I på vej! Kursen sættes mod St. John og I kaster anker i Caneel Bay,  hvor et hotel er bygget omkring ruinerne af en gammel sukkermølle. Så er det  tid til at komme i vandet!!! Hvilken nydelse! Der er masser af kulørte fisk og det er som at svømme rundt i et akvarium. Efter brusebad og omklædning er der rettet an med canappeer i cockpittet og Mike er klar med den første lektion i caribiske rom drinks – Planter’s Punch – der nydes mens solen går ned. Efter en dejlig middag begynder trætheden at melde sig efter den lange tur og I går tidligt til ro.

 

2 DAG:

Efter morgenmaden sejler I videre til Leinster Bay og går i land for at se en gammel sukkermølle,  Annaberg, som er restaureret og nu er museum. Tilbage på  “Adventure” hopper I på hovedet i vandet, for det har været en varm tur! Maria har lavet  frokost, den nydes mens I sejler ud af bugten på vej mod øen Jost van Dyke,  jeres første stop på de Britiske Jomfruøer.

 

Mike og Maria har været rigtig gode til at forklare om båden, og I føler jer fuldstændig trygge i de før så uvante omgivelser, og I er klar  til den første rigtige sejler lektion! Mike er henrykt over at indvie jer i sejlerlivets hemmeligheder – og 1-2-3 står I een efter een selv bag roret.

 

Ankeret kastes i Great Harbour og efter endnu en dukkert sejler I i land i gummibåden for at besøge Foxy’s bar, som er berømt for at holde verdens tredje største nytårsfest.  Foxy selv sidder på den lille scene og spiller, synger og gør underfundigt grin med alle. Der er en dejlig afslappet atmosfære og lidt senere flytter I over i en bred hængekøje mellem palmerne. Dette er livet! Ved solnedgang er I tilbage på “Adventure” og Mike er klar med næste lektion i “Rommens Mysterier” mens Maria serverer nye lækkerier.

 

3 DAG:

The snorkeling in the BVI is amazingEfter en god nats søvn, morgenmad og en dukkert går turen videre til Sandy Spit, en lille koralø hvor i snorkler sammen med Maria. Hun sætter navne på de  farverige fisk og viser jer en rokke på sandbunden.  I land finder et par fine muslingeskaller og en kokosnød som Mike åbner. “Den skal vi bruge senere!” griner han. Nu går turen videre til Cane Garden Bay på Tortola, hvor I går en tur på stranden og får en hyggelig snak med “One Love”- en lokal rastafarian – som viser jer sin butik under teltdugen og får jer til at grine højt. Han viser jer også det gamle destilleri, som stadig producerer rom på gammeldags maneer. Så er det igen tid til “Sun downers”, og Mike bruger kokosnødden til at lave de berømte “Painkillers”. Efter middag lokkes I land igen af tonerne fra et lokalt steel band og I danser i sandet til ud på natten.

 

4 DAG:

Turen går til Norman Island, som siges at være øen, der gav Robert  Louis Stevenson inspiration til bogen “Skatteøen”. I snorkler i nogle huler sammen med Maria, som har en undervands lygte med og viser jer en hummer, som gemmer sig i mørket. I er lidt matte efter at have danset den halve nat og en lur i hængekøjen på dækket efter frokost er skønt!

 

Maria har fortalt jer om “Willy T“-  den gamle båd længere inde i bugten. Her er det altid fuld fart på og det er den mest berømte bar på de Britiske Jomfruøer. Hen på eftermiddagen tager I derover for at være med i løjerne. Der er allerede masser af mennesker og humøret er højt. En hel flok fra det spansk talende Puerto Rico danser som om de havde kuglelejer i hofterne. Grinende hiver de jer med ud på dansegulvet. Det muldrer med mennesker og på et tidspunkt  gå det op for jer, at I er dumpet ned i afslutningen af en lokal kapsejlads – “Virgin’s Cup” – med præmieoverrækkelse og det hele. Det sætter ekstra fart i festen.

 

5 DAG:

Monko-jumbie and lots of fun!Efter en afslappet morgen tager I til Cooper Island, hvor I spiser frokost og padler en tur i “Adventure”s dobbelt kajak. Så går turen til Trellis Bay. Du er nu helt professionel og styrer hele vejen under Mike’s kyndige vejledning. I land går I på opdagelse i det lille kunstnerkollektiv. På stranden ligger båden “Gligli”, som er lavet af en udhullet træstamme på gammel Caribisk maneer og Aragon, som ejer galleriet, fortæller historien om hvordan de byggede den og sejlede den lange tur fra Dominica. Der er en lille windsurferskole på stranden og “Hvo intet vover………”, så snart plasker I rundt i det klare vand.  Mike og Maria fortæller, at det er fuld-måne samme aften og at der er stor fest på stran-den. Det skal I ikke gå glip af! Da I kommer i land er det ved at blive mørkt. I tror ikke jeres egne øjne, da et par 4 meter høje fyre kommer gående ned af stranden! De er i spraglet tøj og går faktisk på 2 meter høje stylter, som er skjult i de lange bukse-ben. Det ser helt utroligt ud, når de hopper rundt på eet ben! Ude i vandet står to store hule metal kugler. De mange åbninger er fyldt med træ og klokken halv elleve sættes der ild til. Flot ser det ud!

 

6 DAG:

The Baths, Virgin GordaKursen sætter mod øen Virgin Gorda. “Se der!”, siger Mike og peger – en skildpadde stikker hovedet   op for at byde jer velkommen til sit territorium! Ved “The Baths” danner klippeblokke på størrelse med huse fantastiske formationer og grotter. Det er værd at udforske. Der er en sti gennem grotterne til Devil’s Bay, som er helt fortryllende. Efter frokosten sejler I videre til North Sound, hvor der findes alle former for vand sport og I prøver både vandski og dragesurfing! Ja, idag er det Store Badedag – strand, sol og vand! I har kastet anker i en lille vig, som I har helt for jer selv. Det er grill aften,og Mike giver sit bud på, hvordan han mener en steak skal grilles.

 

7 DAG:

I sætter kursen mod Peter Island, som har et af de dyreste hoteller i Caribien. I går en tur på stranden i Deadman’s Bay og runder Peter Island Yacht Club og ser på de flotte yachts. Om eftermiddagen går turen tilbage til St. John hvor I skal ind i Cruz Bay og gå en tur i de smalle gader og se på de mange små butikker. Maria har sat alle sejl til og lavet en fantastisk middag  med det, I bedst kan lide. Hvor har hun det fra? Senere tager Mike sin laptop frem og viser billeder af jeres ferie, som Maria har taget i løbet af ugen. I får dem med hjem på  diskette. Her er noget at vise vennerne derhjemme!

 

8 DAG:

Nu kan det ikke udsættes længere. Turen går tilbage til Charlotte Amalie, hovedbyen på St. Thomas. I går op ad Bredgade og ned af Krystalgade og ser på de gamle pakhuse. Det er tid til at sige farvel og tak til Maria og Mike. De har fået alt til at klappe og samtidig været helt afslappede og hyggelige. De har leveret personlig service i verdensklasse. Selv det dyreste hotel kunne ikke have gjort den del bedre!
Dette er den perfekte måde at rejse på: Et nyt sted hver dag uden at pakke kufferten ud og ind!