Golf ferier

 

 

FORSIDESEJL SELV BEMANDEDE YACHTSGOLF CRUISE

EN UGE I PARADIS – FLYOM OSKONTAKT 

 

 

Golfrejser har været populære I Danmark i mange år og du har måske spillet masser af baner fra Tyskland til Thailand og fra Argentina til Australien, men har du nogensinde spillet I Karibien? Hvad med at spille banerne på Antigua, Nevis, St. Kitts og St. Maarten på den same ferie? Eller hvad med at spille banerne I det tidligere Dansk Vestindien?

 

SPØRG BARE yachting@amazingcharters.com eller telf. +45 71 56 12 11 (WhatsApp)

 

The Royal St. Kitts Golf ClubDe fleste karibiske øer er så små at der kun er grundlag for een eller to golfbaner, men når du nu endelig er på golfferie ville det jo være rart at prøve et par stykker. Man kan naturligvis flyve fra  ø til ø, men det er ikke særlig afslappende at pakke kufferten hver anden morgen, vente i 2-3 timer i lufthavnen (hvis I er heldige!), finde det næste hotel osv. Desuden har din partner bestemt sig for at  lære at dykke, din datter er lige begyndt at sejle og din søn har vandski på  hjernen,  så de er ikke interesseret i at flytte rundt og finde en ny instrukør hvert sted. Du selv har endelig fundet en diæt som passer dig – og din livrem – så det I har brug for er et hotel som kan flytte jer fra ø til ø og medbringe din private kok, vandski, sejler- og dykkerinstruktør – og det ved vi jo allesammen ved er umuligt……..eller er det?

 

Pamper yourself!I kunne jo leje en bemandet båd hvor kok og kaptajn kan klare alle de nævnte opgaver, mens I blot læner jer tilbage og nyder livet. På denne måde kan I faktisk besøge 6-7 fortryllende karibiske øer og spille 4-5 forskellige baner uden at pakke og flytte fra hotel til hotel. Transporten bliver en af de største attraktioner på ferien . . . og selv børn og “golfenker” vil elske det! Ved solnedgang samles I i cockpittet efter en dejlig dag hvor alle har gjort hvad de havde lyst til og over middagen diskuteres næste dags eventyr, mens kokken bombarderer jeres smagsløg med alskens delikatesser.

 

ANTIGUA – ST. MAARTEN

Golf in St. MaartenHer spiller I den smukke bane i Jolly Harbour og går ombord på den båd du har valgt. For de som ikke spiller golf er der casino, forretninger og selvfølgelig strand og vand. Næste morgen sejler I til Nevis og kan på vejen se den aktive vulkanø Montserrat.  Dagen efter spiller i 18 huller på  banen tilknyttet Four Season Resort som er i absolut topklasse. På 3.dagen gå turen til naboøen St. Kitts, hvor aberne på banen er et humoristisk indslag uden skyggen af golfetikette! Derfra sejler I til St. Barts, hvor der er gode chancer for a chokere selv det bedste kreditkort i de spændende forretninger. Efter et døgn i”Caribien’s Hollywood” sejler I til øen Tintamarre, slapper af på stranden og prøver måske mudderbadet. Herfra fører vinden jer til Marigot på St. Maarten, hvor der nok skulle være tid til at spille 18 huller på banen i Mullet Bay.

 

ST. THOMAS – PUERTO RICO

Guvernørboligen på St. CroixI bydes velkommen til St. Thomas af mandskabet og senere spiller I banen – Mahogany Run – som er er umådelig flot anlagt og har masser af udfordringer. Hen på eftermiddagen sejler I til St. John som stadig har mange af de gamle sukkermøller. Næste morgen går turen til St. Croix , hvor I spiller banerne Carambola og The Buccaneer over de næste par dage. Her er der også rig lejlighed til at bese den gamle fæstning,  Christiansværn og gå tur i gaderne som stadig bærer de gamle danske navne. Fra St. Croix sejler I videre til de Spanske jomfruøer og “lander” i Fajado på Puerto Rico’s østkyst. Her afsluttes golfeventyret på banerne El Conquistador  og Westin Rio Mar. Alt i alt en tur med masser af golf, kultur, vand og strand.

Article in ALL AT SEA May 2007 by Nancy Terrel

Interview with TRAVELGOLF.COM by Dave Berner

 

LIST OF GOLF COURSES:

 

St. Thomas, Mahogany Run

St. Croix, The Buccaneer and  Carambola

Puerto Rico, El Conquistador and others.

Antigua, Cedar Valley Golf Club and Jolly Harbour

Nevis, Four Seasons Resort

St. Kitts, Royal St. Kitts Golf Club

St. Maarten, Mullet Bay