Fly til Karibien

 

 

 

 

FORSIDESEJL SELV BEMANDEDE YACHTSGOLF CRUISE

EN UGE I PARADIS – FLYOM OSKONTAKT 

 

 

De Britiske Jumfruøer (BVI) ligger mellem St. Thomas og St. Maarten i det nordøstlige hjørne af det Karibiske Hav. Lufthavnen (EIS) har en kort landingsbane og de største fly som kan lande, kan højst medtage 72 passagerer. Der er imidlertid gode forbindelser til internationale lufthavne på de omkringliggende øer.

 

SPØRG BARE yachting@amazingcharters.com eller telf. +45 71 56 12 11 (WhatsApp)

 

GOD NYHED!!!  Se paa NORWEGIAN til New York (JFK), Boston (BOS), Orlando (MCO) eller Ft. Lauderdale i Florida (FLL) og videre til St, Thomas (STT) med et andet selskab. Saa kan du tage faergen til Tortola (BVI) derfra; det tager ca. 1 time.

 

CONDOR flyver fra Frankfurt (FRA) til Puerto Rico (SJU) onsdag og lørdag og der er andre forbindelser til/fra Puerto Rico med bl.a. Iberia.

Take the kids!British Airways og Virgin Atlantic flyver til øen Antigua (ANU) og herfra er der forbindelse til BVI med LIAT.  Flyvetiden herfra er ca. 1 ½ time med mellemlanding på St. Kitts eller St. Maarten.

 

KLM og Air France flyver fra henholdsvis Amsterdam og Paris til St. Maarten (SXM), en naboø, med direkte flyforbindelser til BVI med LIAT og Winair. Dette er som regel den hurtigste forbindelse fra Europa.

 

LIAT er med god grund berygtet for sin upålidelighed og med 5 – 9 personer kan det være ved at overveje at chartre et privat fly. Kontakt os venligst for yderligere oplysninger.

 

Man kan endelig flyve via USA til St. Thomas, hvorfra der er flere færgeforbindelser til Tortola, BVI. Den sidste forbindelse er kl. 16 om sommeren og kl.21 torsdag – søndag om vinteren………i det mindste indtil videre. Dette er som regel den mest økonomiske rute.

 

Hvis I har tænkt jer at rejse via USA skal I være opmærksomme på at Department for Homeland Insecurity har bestemt, at man pr. 12 Januar 2009 skal ansøge om indrejse pr. e-mail mindst 72 timer i forvejen. Denne tilladelse er gyldig i 2 år og koster ca. 100 DKK