Bemandede yachts

 

 

FORSIDESEJL SELV BEMANDEDE YACHTSGOLF CRUISE

EN UGE I PARADIS – FLYOM OSKONTAKT 

 

 

 

Hvis du virkelig trænger til forkæle dig selv, er der ikke meget som kan måle sig med komforten på din egen charter yacht med både kok og kaptajn. Hvem vil du helst dele swimming pool med? 1000 andre turister på et krydstogtskib eller skilpadder, delfiner og kulørte fisk? Det er den mest individualle ferie man kan tænke sig og alt bliver tilrettelagt efter dine ønsker og behov.

 

SOMMERFERIE I MIDDELHAVET ELLER VINTERFERIE I CARIBIEN?

 

SPØRG BARE yachting@amazingcharters.com eller telf. +45 71 56 12 11 (WhatsApp)

 

The view from a fly-bridgeDe bemandede charterbåde fremtræder i alle afskygninger og størrelser, fra 40 fods sejlbåde til 100 fods motorbåde, catamaraner og trimaraner med oceaner af plads. Moderne både er særdeles komfortabele og mens kaptajnen og kokken – som også dublerer som sejl, dykker- og vandskiinstruktører – tager sig af alle detaljerne, kan I læne jer tilbage og nyde livet. Nogle yachts tilbyder dykning og andre kite surfing. Andre har specialiceret sig i windsurfing eller i at gå på opdagelse. Kunne du tænke dig en helseferie med vandaerobic og massage eller vil du indvies i sejlsportens mysterier?

 

Yoga on the deck of a yachtDejlige kahytter, hyggelige saloner, pragtfuld mad og et sjovt og interessant mandskab er en fast del af ferien. Servicen er særdeles personlig og decideret rettet mod dig og dine gæsters behov og ønsker. Mandskabet kender alle de gode steder og ved hvor det er bedst at spise hummer, hvor de helt specielle dykkersteder er og hvem du skal have fat i hvis du vil på fluefiskeri. Eller var det noget at lege sportsfisker for en dag? Hvad med at sejle fra sted til sted med din egen private golftræner?

 

Pirates of the CaribbeanEn bemandet båd er også ideel til en familieferie. Der er masser af aktiviteter, og mens du dykker kan andre står på vandski eller blot slapper af eller udforske omgivelserne. Mange af mandskaberne er utroligt glade for børn og vil med glæde hjælpe lille Peter med at trække sin første fisk indenbords. Snorkelture og jagten på smukke strandskaller er også lige noget for småfolk og der er også masser af spil og lege.

 

 

Vi ved at det er meget vigtigt at finde den båd som passer i størrelse og som lever op til dine forventninger med udstyr, komfort og gastronomisk niveau. Vi mener imidlertid at det er mindst lige så vigtigt at finde det rigtige mandskab med passende interesser, baggrund og sprog selv om I generelt har mest lyst til at blive ladt i fred. Husk at det er mennesker som skaber dit liv!!!

 

 

Lad os skræddersy din drømmeferie!