Sejlerferie

 

 

FORSIDESEJL SELVBEMANDEDE YACHTSGOLF CRUISE

EN UGE I PARADIS – FLYOM OSKONTAKT 

 

 

 

Forestil dig at sejle gennem det turkisblå hav i Karibien, hvor hvide strande lyser dig i møde fra grønne øer. Og tænk dig at ligge for anker bag din egen ø med samme udsigt som Columbus havde i 1493. Her har du chancen for en totalt anderledes ferie, hvad enten du kan sejle eller ej. Alt hvad du har brug for er eventyrlyst.

 

SOMMERFERIE I MIDDELHAVET ELLER VINTERFERIE I CARIBIEN?

 

SPØRG BARE yachting@amazingcharters.com eller telf. +45 71 56 12 11

 

Shades of blue in the CaribbeanDe Britiske Jomfruøer, BVI – som er det mest populære sejlerdestination i Karibien – ligger mindre end 1 times færgefart fra St. Thomas i det forhenværende Dansk Vestindien og består af mere end 60 øer og holme. Der er ca. 27,000 indbyggere, men kun 4 øer har mere end 100 fastboende.  Øgruppen byder på alt fra travle gader i hovedbyen Road Town til kilometer-lange hvide strande, utrolige dykkersteder og sjove strandbarer. Og der er ingen højhuse og burgerbarer. Det største fly som kan lande har plads kun til 72 passagerer, så der er ikke mange muligheder for at møde din nabo medmindre I har arrangeret det i forvejen.

 

Yacht charter in South of FranceEller hvad med en tur til Middelhavet? Der er så mange vidunderlige steder og det er let og hurtigt at komme derned at selv 4 – 5 dage er muligt. Syd Frankrig, Italien og Spanien har jo været populære destinationer i mange år, men har du nogensinde oplevet dem fra vandet? Og hvad med det græske øhav? At sejle fra den ene ø til den næste giver en helt anden oplevelse end at sidde på stranden på eet sted og drømme sig til resten. Kroatien og Tyrkiet byder også på fantastiske oplevelser og du kan f.eks.!

 

Food & drink s are includedHvis du ikke selv er sejler, men leder efter et alternativ til de store krydstogtsskibe, hjælper vi dig med at finde den rigtige båd med kaptajn og kok, hvor du bare kan slappe af og blive forkælet. Vi har brugt tusindvis af timer på at interviewe besætninger og inspicere både. Kan du selv være kaptajn er der også masser af muligheder, både med motor og sejl. Vi assisterer med at finde netop den båd som opfylder dine behov.

 

Hvad du end måtte vælge som udgangspunkt for din ultimative drømmeferie er mulighederne mangfoldige. Skal familien på ferie sammen eller er det en forretningstur? Skal du på bryllupsrejse, golf eller gourmet tur?

 

Send os en email eller ring på 36 96 47 66 og få nogle tilbud.