Jacht verhuur in de Cariben

 

Stel je voor!

 

Rondzeilen op de kristalheldere zeeën rond Tortola met je eigen charter boot, duiken en snorkelen rond de prachtige koraal riffen, lopen op witte stranden. Kortom de tijd van je leven. Deze geweldige droom is nu binnen handbereik of je nu verstand van boten hebt of niet. Het enige wat je nodig hebt, is een gevoel voor avontuur!

 

De Britse Maagdeneilanden bestaan uit meer dan 60 eilanden en eilandjes en is de perfecte bestemming voor een zeilvakantie in het Caribisch gebied. Je kunt hier van alles vinden: drukke straatjes in het charmante Road Town, prachtige, verlaten stranden op Anegada, funky beach bars, fraaie ankerplaatsen en ‘adembenemende’ duikplekken.

 

Gekoeld door de oostelijke ‘Tradewinds’ zijn de smaragd groene eilanden van de Britse Maagden Eilanden nog altijd één van ‘Nature’s Best Little Secrets’, en worden beschouwd als één van de top bestemmingen voor een zeilvakantie in het Caribisch gebied. Je hebt hier de beste keuzemogelijkheden uit motorboten en zeilboten en wij helpen je om de beste en juiste boot te vinden.

 

Als je op ontdekkingsreis wil, en zelf kan zeilen, helpen we je een boot te vinden die bij je past qua grootte, uitrusting en andere wensen. Als je een beginnend zeiler bent of simpelweg heerlijk in de watten gelegd wilt worden, zoeken we een boot met bemanning voor je. Ook die droom is mogelijk! Wat dacht je van het aan boord gaan van je eigen privé jacht om vervolgens te varen van eiland naar eiland en de verschillende golf banen in de Cariben uit te proberen?

 

Het is heel belangrijk om de juiste boot te vinden, maar wij denken dat het net zo belangrijk is om de juiste bemanning te vinden. Zij zullen jullie gids en gastheer zijn tijdens de vakantie en vaak jullie vrienden worden. Stel je voor dat je op vakantie gaat en twee bemanningsleden hebt voor wie het doel is jullie het perfecte vakantie gevoel te geven. Dat is een betere persoonlijke service dan de beste hotels jullie kunnen geven!

 

 

………………….Ontdek ‘Nature’s Little Secrets’