BÅTCHARTER MED ELLER UTAN BESÄTTNING, SEGELBÅTAR, MOTORBÅTAR, KATAMARANER,

 


Tänk bara!!!

 

Segla i Karibiens kristallklara vatten runt Tortola och hennes grannöar i Brittiska Jungfruöarna, i en segelbåt helt för er själva. Dyk eller snorkla oförstörda rev, promenera på vita sandstränder. Helt klart en oförglömlig upplevelse!

 

Denna drömsemester är nu verklighet vare sej du vet något om båtar eller inte. Det enda du behöver är lite äventyrslystnad. Lämna alla dina bekymmer och gör oss sällskap i den verkliga världen! Här i vårt paradis sjunger valarna medan vi simmar med ängelfiskarna.

 

Låt de ljumma passadvindarna svalka dej medan du drömmer dej bort under en  vajande palm och stjärnklar himmel, med medryckande toner från ett raggaeband någonstans i bakgrunden.

 

Brittiska Jungfruöarna, som består av mer än 60 öar och skär, är ansett som den mest perfekta segeldestinationen i Karibien. Du hittar allt från den livliga kommersen i charmiga Road Town, till vackra öde stränder på Anegada och från strandbarer med drag till oförstörda ankringsplatser och oförglömliga dykplatser.

 

Trots att det inte finns snabbmat (eg. Mac Donalds, Burger King etc.), neonskyltar eller höghus så har BVI lyckats med att utvecklas till ett modernt samhälle utan att förlora sin magiska avslappnande karibiska  inställning.

 

Om du vill ara din egen skeppare , hjälper vi till med att hitta en båt som passar dina önskemål när det gäller storlek, utrustning eller andra krav. Att vara din egen kapten ger dej obegränsad frihet attt planera din semester precis som du vill ha den, inklusive att ädra dej tre gånger om dagen om du känner för det. Välj vilken båt du vill ha – segel eller motor – och ge dej ut.

 

Om du vill överlåta ansvaret för segling och ankring till en professionell anordnar vi det också. Du kan till och med ta segellektioner under din semester så att du kan segla själv nästa år.

 

Om du öar nybörjare eller bara vill bli bortskämd bortom dina vildaste drömmar på en båt med din egen erfarna besättning kan vi hjälpa till med det. Bra boende, fantastisk mat, utmärkta guider och en besättning som passar upp och skämmer bort dej, är en semesterupplevelse värdig en kung.

 

AMAZING CHARTERS, ägs och drivs av Ulla Gotfredsen, född och uppvuxen i Danmark. Efter 10 års segling och chartering här, känner hon till Karibien bättre än de flesta.

 

”Jag vill sälja ett äventyr inte bara en semester. Du har jobbat hårt för din semester och jag kommer att jobba ännu hårdare för att du ska få ditt livs upplevelse! Jag vet att det som jag säjer  låter för bra för att vara sant…..men det är det!! Jag har aldrig trott på tomma löften, för i längden är det bättre om alla är nöjda och glada.

 

Bokningar kan göras på Danska, Svenska, Tyska och Engelska.